Lash Lift

Gepubliceerd op 1 augustus 2023 om 18:21

Ben jij het beu om elke dag met de wimperkrultang en mascara je wimpers mooi in model te krijgen? Of ga je binnenkort op vakantie en zie je nu al op tegen uitgelopen zwarte ogen op het strand of zwembad? Heb je dan weleens aan een lash lift gedacht? 

Wat is een lash lift?
Een lash lift zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers worden gelift waardoor de wimpers langer lijken en je een open frisse blik krijgt. Het effect van een lash lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Een lash lift maakt een wimperkrultang overbodig, en laat je de wimpers tijdens de behandeling ook gelijk verven, is mascara voor sommigen ook niet meer nodig. 

Hoe werkt een lash lift behandeling?
Tijdens een lash lift behandeling wordt er gewerkt met lotions die er voor zorgen dat de wimpers worden hervormd om zo mooie gekrulde en omhoog staande wimpers te kunnen creëren. Er wordt een siliconen pad op het ooglid aangebracht, waar de wimpers tegenaan geplakt worden. De maat van de pad, bepaalt de vorm en krul van de wimpers. Welke maat gebruikt wordt, is afhankelijk van de lengte van de wimpers. Zodra de wimpers gelift zijn, worden de wimpers vaak aansluitend geverfd, zodat de wimpers niet alleen gelift zijn, maar ook mooi donker gekleurd en dus nog langer en voller lijken. 

Wat zijn de voordelen van een lash lift?

Na een lash lift behandeling zijn de natuurlijke wimpers gelift en mooi gesepareerd waardoor de wimpers langer lijken. Dit geeft een mooie open blik, je ogen lijken groter en de wimpers hebben een prachtige krul. Het effect blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van de wimpercyclus en de nazorg. Je hebt deze weken geen wimperkrultang meer nodig. Indien je de wimpers ook laat verven, kan een mascara soms ook (tijdelijk) overbodig zijn. Met een lash lift creëer je langer ogende wimpers zonder wimperextensions. Een lash lift behandeling is ook goedkoper en sneller dan wimperextensions.
Een lash lift vereist geen tot weinig nazorg. 

Voorbereiding en nazorg
Voordat je naar de salon in Roosendaal komt, zorg dan dat je ogen schoon en vrij van make-up zijn.
We adviseren om 48 uur voor de behandeling GEEN waterproof mascara meer te gebruiken. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en dit het resultaat van de Lash Lift zal beïnvloeden.
Ook ‘normale’ mascara laat een vettig laagje achter op de wimpers waardoor de lash lift behandeling niet het optimale resultaat geeft.  
Het is belangrijk om de eerste 24 uur extra voorzichtig te zijn met de wimpers. De vloeistoffen werken nog door en de wimpers moeten de nieuwe vorm nog permanent aannemen. Als de wimpers in de eerste 24 in aanraking komen met vocht zullen ze een deel van de krul verliezen. Dit is natuurlijk erg zonde! Kijk ook eens naar de producten die je dagelijks gebruikt, zoals make-up en reinigers. Zit hier olie in? Vermijd dan deze producten anders zal de krul uitzakken en geniet je minder lang van de lash lift. 

Lash lift of toch wimperextensions?
Wanneer je langere en vollere wimpers wilt, wordt er veelal gekozen voor wimperextensions. Wat is het verschil tussen een lash lift en wimperextensions? Allereerst is een lash lift natuurlijker, aangezien hier de eigen wimpers worden gelift. De wimperhaartjes zijn dunner dan bij extensions, en de lash lift geeft ook niet het volle effect dat je bij wimperextensions wel hebt. Bij wimperextensions, worden er extensions op de eigen wimperhaartjes aangebracht waardoor de wimpers er voller en langer uitzien. Het effect van een lash lift is tot 6 weken zichtbaar, wimperextensions dienen ongeveer om de 3 weken te worden opgevuld. Welke behandeling het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wensen en je wimpers. Heb je hele fijne korte wimpers, dan zal een lash lift niet het gewenste resultaat geven, kies dan voor wimperextensions. Twijfel je? Ik adviseer graag over de best passende behandeling.

In de volgende blog vertel ik jullie meer over wimperextensions!

Graag tot ziens bij Glamour Looks Roosendaal




Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.